本栏目下题库来源于互联网,轻速云承诺对于用户导入平台的题库是严格保密的,不会在此呈现!
轻速云给您提供更好的在线考试系统服务!
2013年BEC商务英语初级阅读模拟练习(3)
1、【 单选题
Fish and chips are [2分]
 
 
 
 
 
答案:
2、【 单选题
The English people go to a fish and chip shop [2分]
 
 
 
 
 
答案:
3、【 单选题
People eat take-away food [2分]
 
 
 
 
 
答案:
4、【 单选题
People take the food home [2分]
 
 
 
 
 
答案:
5、【 单选题
The American people also like [2分]
 
 
 
 
 
答案:
6、【 判断题
People in England like fish and chips. [2分]
答案: 正确
7、【 判断题
Fish and chips are the most popular food in China. [2分]
答案: 错误
8、【 判断题
The English people often go to a fish and chip shop. [2分]
答案: 正确
9、【 判断题
They put the food in paper bags. [2分]
答案: 正确
10、【 判断题
They take the food only to their work place. [2分]
答案: 错误
11、【 判断题
They never eat take-away food in the park. [2分]
答案: 错误
12、【 判断题
Chinese takeaways are popular in England. [2分]
答案: 正确
13、【 判断题
People in Australia don’t like Chinese take-away food. [2分]
答案: 错误
14、【 判断题
The most popular food in Australia is fried chicken. [2分]
答案: 错误
15、【 判断题
Fried chicken is the most popular food in the USA. [2分]
答案: 正确
1
1页,共15个题库
1页,共15个题库
轻速云给您提供更好的在线考试系统服务!
推荐
推荐题库
开始使用轻速云组织培训考试
四步组织一场考试答题,一键搭建企业培训平台
免费使用 免费使用 预约演示
咨询热线
400-886-8169
周一到周日 8:00-22:00
©2022 轻速云 苏ICP备16049646号-1 轻速云科技提供专业的在线考试系统、在线培训系统
联系我们
客服热线客服热线:400-886-8169 | 周一至周日 8:00-22:00
©2022 轻速云 苏ICP备16049646号-1
轻速云科技提供专业的在线考试系统、在线培训系统
在线咨询 400-886-8169