本栏目下题库来源于互联网,轻速云承诺对于用户导入平台的题库是严格保密的,不会在此呈现!
轻速云给您提供更好的在线考试系统服务!
【新课标人教版】(全国通用)2012届高考英语一轮复习精讲精练学案必修3_Unit_2 Health
1、【 单选题
(2009•重庆卷)With the world changing fast,we have something new________with all by ourselves every day. [2分]
deal
dealt
to deal
dealing
答案:
2、【 单选题
(2011•河北唐山模拟)—What do you think of the film Avatar?
—It________be better.I even want to see it twice. [2分]
won’t
couldn’t
shouldn’t
mightn’t
答案:
3、【 单选题
(2011•东北三校联合模拟)—Mum,would you please buy me an MP5 player?
—If you can help do the dishes the whole vacation,you ________have one as a reward. [2分]
must
need
would
shall
答案:
4、【 单选题
(2010•东城练习二)Every year,Tom remembers to have some flowers________to her mother on her birthday. [2分]
send
sent
sending
being sent
答案:
5、【 单选题
(2011•江西南昌模拟)The weather turned out to be fine yesterday.You ________the trouble to carry your raincoat with you. [2分]
should have taken
could have taken
needn’t have taken
mustn’t have taken
答案:
6、【 单选题
—Excuse me sir,where is Room 301?
—Just a minute.I’ll have Bob________you to your room. [2分]
show
shows
to show
showing
答案:
7、【 单选题
(2011•石家庄高中毕业班教学质检)—John looks a bit upset.Did you tell him the bad news?
—Yes,but I________him after his birthday party. [2分]
should have told
must have told
shouldn’t have told
needn’t have told
答案:
8、【 单选题
—Has John repaired his washing machine?
—He had it________,because he was so busy. [2分]
to repaired
repair
repaired
to be repairing
答案:
9、【 单选题
(2010•东城检测)—The traffic is heavy now,so Mike________come late.
—Let’s wait ten more minutes. [2分]
can
need
may
shall
答案:
10、【 单选题
(上海春招)If we have illegal immigrants________in,many local workers will lose their jobs. [2分]
came
coming
to come
having come
答案:
11、【 单选题
(2010•天津卷)People have always been________about exactly how life on earth began. [2分]
curious
excited
anxious
careful
答案:
12、【 单选题
In my opinion,keeping dogs should not be banned,but________to certain areas. [2分]
limited
limiting
to limit
to be limited
答案:
13、【 单选题
(浙江高考)Practising Chinese kung fu can not only________one’s strength,but also develop one’s character. [2分]
bring up
take up
build up
pull up
答案:
14、【 单选题
The child should be punished.You shouldn’t let him________telling lies. [2分]
keep away from
keep away with
get away from
get away with
答案:
15、【 单选题
(2011•浙江温州十校联合体联考)I used to quarrel a lot with my parents,but now we________fine. [2分]
get over
stay up
get away from
get along
答案:
16、【 单选题
(2010•安徽省重点中学高三检测)I was just talking to my old friend when Mary________. [2分]
cut in
cut down
cut out
cut up
答案:
17、【 单选题
Our teacher advised you to________the article that is too long so as to make it fit the space. [2分]
cut away
cut through
cut up
cut down
答案:
18、【 单选题
(2010•山东卷)I have a lot of readings________before the end of this term. [2分]
completing
to complete
completed
being completed
答案:
19、【 单选题
(2011•安徽示范性高中联考二)—Did you have a good night’s sleep,sir?
—Oh,exactly.It was such a comfortable bed.I could never have________sleep. [2分]
a good
the best
a better
a best
答案:
20、【 单选题
(2010•北京海淀模拟)—Our women athletes achieved great success in the Vancouver Winter Olympic Games.
—Yes.No one could perform________,I think. [2分]
well
better
best
the best
答案:
21、【 填空题
a       diet      平衡膳食 [每空1分]
答案: ["balanced"]
22、【 填空题
再没有比这些更好吃的了。
could be . [每空2分]
答案: ["Nothing","better"]
23、【 填空题
He didn’t stealing and was put into prison. [每空2分]
答案: ["get away with"]
24、【 填空题
Mary has been on a (节食) for weeks but still hasn’t lost any weight. [每空1分]
答案: ["diet"]
25、【 填空题
他可不能让咏慧哄骗人们后跑掉!
He could not Yong Hui [每空2分]
答案: ["have","getting away with telling people lies"]
26、【 填空题
lose                  体重减轻;减肥 [每空1分]
答案: ["weight"]
27、【 填空题
He pushed against that big stone with all his (力气). [每空1分]
答案: ["strength"]
28、【 填空题
He has been heavily because of his sister’s illness. [每空2分]
答案: ["in debt"]
29、【 填空题
你为什么不坐下来吃顿饭呢?
sit down and try a meal? [每空2分]
答案: ["Why don’t you"]
30、【 填空题
Being unable to speak English,he found it hard to in Canada. [每空2分]
答案: ["earn his living"]
31、【 填空题
There is a time (限制):you must finish it in 30 minutes. [每空1分]
答案: ["limit"]
32、【 填空题
get     with       被放过;(做坏事)不受惩罚 [每空1分]
答案: ["away"]
33、【 填空题
我的研究表明,你我两家所提供的都不是平衡膳食。
According to my research, your restaurant mine offers a balanced diet. [每空2分]
答案: ["neither","nor"]
34、【 填空题
Never think you will not be found out when you . [每空2分]
答案: ["tell a lie"]
35、【 填空题
one’s living       谋生 [每空1分]
答案: ["earn"]
36、【 填空题
The two men in the fight (怒目而视) at each other. [每空1分]
答案: ["glared"]
37、【 填空题
before          不久以后 [每空1分]
答案: ["long"]
38、【 填空题
他们的平衡膳食如此有效,不久王鹏变得苗条了,而咏慧也长肉了。
Their balanced diets became a success before long Wang Peng became slimmer and Yong Hui put on more weight. [每空2分]
答案: ["such","that"]
39、【 填空题
You will (受益) a lot from morning exercises. [每空1分]
答案: ["benefit"]
40、【 填空题
He was sent to the enemy’s military bases during the war. [每空2分]
答案: ["spy on"]
12 下一页 末页
2页,共59个题库
2页,共59个题库
轻速云给您提供更好的在线考试系统服务!
推荐
推荐题库
开始使用轻速云组织培训考试
四步组织一场考试答题,一键搭建企业培训平台
免费使用 免费使用 预约演示
咨询热线
400-886-8169
周一到周日 8:00-22:00
©2022 轻速云 苏ICP备16049646号-1 轻速云科技提供专业的在线考试系统、在线培训系统
联系我们
客服热线客服热线:400-886-8169 | 周一至周日 8:00-22:00
©2022 轻速云 苏ICP备16049646号-1
轻速云科技提供专业的在线考试系统、在线培训系统
在线咨询 400-886-8169